Mediwiet voor Verzorgers en Familieleden

Categorieën: cannabis, coaching, wietolie
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

  1. Verhoogd begrip van medicinale cannabis: De cursus biedt een duidelijk overzicht van wat medicinale cannabis is, hoe het werkt en hoe het kan worden gebruikt als medicijn. Dit vergroot het begrip van verzorgers en familieleden over de medicatie die hun naaste gebruikt.
  2. Veiliger gebruik van medicinale cannabis: De cursus biedt praktische tips en richtlijnen voor veilig gebruik van medicinale cannabis, waardoor verzorgers en familieleden in staat zijn om eventuele risico’s of bijwerkingen te herkennen en te verminderen.
  3. Betere ondersteuning voor patiënten: Verzorgers en familieleden die de cursus volgen, zijn beter in staat om patiënten die medicinale cannabis gebruiken te ondersteunen en te zorgen voor hun welzijn en gezondheid.
  4. Begrip van wetgeving en regelgeving: De cursus biedt informatie over de wetgeving en regelgeving omtrent medicinale cannabis in Nederland, waardoor verzorgers en familieleden beter op de hoogte zijn van de rechten en plichten die bij het gebruik van deze medicatie horen.
  5. Mogelijkheid voor verdere ondersteuning: De cursus biedt deelnemers de mogelijkheid om verder te gaan met hun kennis en ondersteuning via het team van de cursus. Hierdoor hebben verzorgers en familieleden toegang tot extra hulp en informatie wanneer ze het nodig hebben.
Toon meer

Wat wil je leren?

  • Verhoogd begrip van medicinale cannabis: De cursus biedt een duidelijk overzicht van wat medicinale cannabis is, hoe het werkt en hoe het kan worden gebruikt als medicijn. Dit vergroot het begrip van verzorgers en familieleden over de medicatie die hun naaste gebruikt.
  • Veiliger gebruik van medicinale cannabis: De cursus biedt praktische tips en richtlijnen voor veilig gebruik van medicinale cannabis, waardoor verzorgers en familieleden in staat zijn om eventuele risico's of bijwerkingen te herkennen en te verminderen.
  • Betere ondersteuning voor patiënten: Verzorgers en familieleden die de cursus volgen, zijn beter in staat om patiënten die medicinale cannabis gebruiken te ondersteunen en te zorgen voor hun welzijn en gezondheid.
  • Begrip van wetgeving en regelgeving: De cursus biedt informatie over de wetgeving en regelgeving omtrent medicinale cannabis in Nederland, waardoor verzorgers en familieleden beter op de hoogte zijn van de rechten en plichten die bij het gebruik van deze medicatie horen.
  • Mogelijkheid voor verdere ondersteuning: De cursus biedt deelnemers de mogelijkheid om verder te gaan met hun kennis en ondersteuning via het team van de cursus. Hierdoor hebben verzorgers en familieleden toegang tot extra hulp en informatie wanneer ze het nodig hebben.

Cursus inhoud

Wat is Mediwiet?
Deze les biedt een overzicht van de verschillende soorten cannabis, de geschiedenis van het medicinaal gebruik ervan en de wetenschap achter de werkzaamheid ervan. Hierdoor krijgen de studenten een beter begrip van de medicinale eigenschappen van cannabis en hoe dit van toepassing kan zijn op de zorg voor patiënten.

Gebruik van Mediweed
Hoe cannabis als medicijn kan worden gebruikt, inclusief de verschillende toedieningsmethoden en dosering.

Wetgeving en regelgeving
Een overzicht van de wetgeving omtrent medicinale cannabis in Nederland en de regels voor het gebruik en bezit van de plant.

Veilig gebruik
Tips en richtlijnen voor het veilig gebruik van medicinale cannabis, inclusief potentiële risico's en bijwerkingen.

Rol van verzorgers en familieleden
Informatie over de rol die verzorgers en familieleden spelen in het ondersteunen van patiënten die medicinale cannabis gebruiken, inclusief hoe ze het beste kunnen zorgen voor de patiënt en het bijhouden van medicatie.

Mogelijkheden voor verdere ondersteuning
Informatie over waar verdere ondersteuning en informatie kan worden verkregen, zoals bij het team van de cursus.

Student waarderingen & beoordelingen

Nog geen beoordeling
Nog geen beoordeling
0
Geen producten in je winkelmand