Cursus inhoud
Wat is Mediwiet?
Deze les biedt een overzicht van de verschillende soorten cannabis, de geschiedenis van het medicinaal gebruik ervan en de wetenschap achter de werkzaamheid ervan. Hierdoor krijgen de studenten een beter begrip van de medicinale eigenschappen van cannabis en hoe dit van toepassing kan zijn op de zorg voor patiënten.
0/1
Gebruik van Mediweed
Hoe cannabis als medicijn kan worden gebruikt, inclusief de verschillende toedieningsmethoden en dosering.
0/1
Wetgeving en regelgeving
Een overzicht van de wetgeving omtrent medicinale cannabis in Nederland en de regels voor het gebruik en bezit van de plant.
0/1
Veilig gebruik
Tips en richtlijnen voor het veilig gebruik van medicinale cannabis, inclusief potentiële risico's en bijwerkingen.
0/1
Rol van verzorgers en familieleden
Informatie over de rol die verzorgers en familieleden spelen in het ondersteunen van patiënten die medicinale cannabis gebruiken, inclusief hoe ze het beste kunnen zorgen voor de patiënt en het bijhouden van medicatie.
0/1
Mogelijkheden voor verdere ondersteuning
Informatie over waar verdere ondersteuning en informatie kan worden verkregen, zoals bij het team van de cursus.
Mediwiet voor Verzorgers en Familieleden
Over les

Goedendag en welkom bij “Mediweed voor Verzorgers en Familieleden”, een informatieve video voor verzorgers en familieleden van patiënten die medicinale cannabis gebruiken. In deze video zullen we kijken naar hoe medicinale cannabis werkt, wat de voordelen zijn en hoe verzorgers en familieleden kunnen helpen bij het gebruik van medicinale cannabis.

0
Geen producten in je winkelmand