Bibliotheek Almelo: De medicinale voordelen van cannabis.

Welkom bij de lezing “De voordelen van medicinaal cannabis!”

Ben je benieuwd naar de voordelen van het gebruik van cannabis voor medische doeleinden? Meer leren over dit onderwerp van een zeer ervaren professional? Schrijf u dan in voor deze spannende conferentie!

Coach Martinus bestudeert al meer dan 10 jaar de medicinale toepassingen van cannabis en heeft talloze patiënten geholpen verlichting te vinden van een breed scala aan medische aandoeningen. Zijn expertise en kennis zijn ongeëvenaard in de branche en hij is verheugd om zijn inzichten met u te delen.

Roadshow

De conferentie is onderdeel van een roadshow door Nederland en vindt grotendeels plaats in openbare bibliotheken. Iedereen is uitgenodigd om aanwezig te zijn en de kosten om deel te nemen bedragen slechts 20 euro. Dit is een fantastische kans om meer te leren over de voordelen van cannabis voor medische behandelingen en om in contact te komen met andere gelijkgestemde individuen.

Infostand

Naast de informatieve presentaties zal er ook een stand aanwezig zijn om boeken, CBD-olie en vele andere cannabisgerelateerde producten te kopen. Dit is een geweldige kans om uw favoriete producten in te slaan en meer te leren over de nieuwste trends in de branche.

Om u aan te melden voor de conferentie hoeft u alleen maar het registratieformulier op onze website in te vullen. We raden je aan om je op tijd aan te melden, aangezien de ruimte beperkt is en we verwachten dat dit evenement snel zal uitverkopen.

Mis deze unieke kans niet om te leren van Coach Martinus en in contact te komen met andere cannabisliefhebbers.

Meer nieuws

0
Geen producten in je winkelmand