Livestream: Volg Martinus op Cannalivestream

Cannalivestream: een premium youtube-community voor informatie over cannabis.

Als u geïnteresseerd bent in cannabis en alles wat daarmee te maken heeft, dan is Cannalivestream het perfecte YouTube-kanaal voor u. Bij Cannalivestream vindt u een schat aan informatie over cannabis, de beste experts uit de branche, de nieuwste producten en trends.

Blijf op de hoogte

Cannalivestream lanceert continu nieuwe video’s en introduceert nieuwe producten van gerennommeerde leveranciers en gecureerd door diverse cannabis-experts. Als lid blijft u hierdoor altijd op de hoogte van de laatste updates en verkrijgt u als eerste toegang tot de nieuwste video’s en producten. Het team van Cannalivestream cureert, samen met diverse specialisten, alle producten zorgvuldig, ze zijn toegewijd om daarbij waardevolle informatie te verschaffen en het ondersteunen van leden bij het vinden van het beste en meest passende cannabisproduct.

Live vragen stellen en producten testen

De leden wordt zelfs de mogelijkheid geboden om actief deel te nemen aan de video’s. Er worden regelmatig livestreams georganiseerd waarin leden vragen kunnen stellen en producten live kunnen testen. Dit is een ideale manier om meer te leren over cannabis en om nieuwe producten te ontdekken. De aanwezigheid van Martinus en vele andere experts op het gebied van cannabis maakt het mogelijk dat de leden continu het gevoel krijgen in een ‘online-masterclass’ te zitten.

Community

Naast het vergaren van informatie kent Cannalivestream ook andere voordelen. Waaronder de mogelijkheid om deel uit te maken van een sterk groeiende gemeenschap van cannabisliefhebbers. Als coach en voorvechter van natuurgebaseerde behandelingen, moedigt Martinus de interactie tussen de leden aan. “Hoe meer mensen kennis delen, hoe meer mensen wij kunnen helpen.” aldus Martinus. Het team van Cannalivestream is daarbij altijd blij om vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen, wanneer leden met complexe vraagstukken zitten. Andersom waarderen de leden de video’s en dragen deze uit in hun eigen omgeving.

Lidmaatschap

Cannalivestream biedt drie verschillende lidmaatschappen: basis, luxe en VIP. Het basislidmaatschap is gratis en geeft u toegang tot alle openbare video’s op het kanaal. Met het luxe lidmaatschap ontvangt u toegang tot exclusieve video’s en krijgt u tevens een gratis coachingssessie van 30 minuten. Het VIP-lidmaatschap geeft u toegang tot alles wat het luxe lidmaatschap biedt, plus een gratis product naar keuze en 50% korting op alle producten in onze webshop.

Uw lidmaatschapsgeld terug in producten

Een ander voordeel van het lidmaatschap van Cannalivestream is de Online Wallet. Aan het eind van het jaar ontvangt u het lidmaatschapsgeld terug in uw Online Wallet. Met de Online Wallet kunt u vervolgens gratis producten bestellen in onze webshop. U profiteert van alle voordelen van het lidmaatschap van Cannalivestream en tegelijkertijd bespaart u geld.

Meer weten?

Als u een passie hebt voor cannabis, en/of u wilt meer over dit onderwerp leren, neem dan contact met ons op en wij zorgen voor uw lidmaatschap van Cannalivestream.

Meer nieuws

0
Geen producten in je winkelmand