Martinus Hendrikus van Lies

Spreker - Coach - Auteur

Martinus van Lies is een bekende spreker, auteur en coach, gespecialiseerd in het helpen van cliënten om hun potentieel in het leven, werk en gezondheid te ontsluiten. Hij is geboren en getogen in Nederland, waar hij al op jonge leeftijd een grote interesse ontwikkelde in persoonlijke ontwikkeling, zelfverbetering en medicinale natuurproducten. Martinus spreekt vloeiend 4 talen, is na het afronden van diverse studies aan de slag gegaan als coach en spreker en heeft sindsdien een succesvolle carrière in het veld opgebouwd.

 

"Ben jij klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen? Ik help je bij het creëren van een stappenplan en het bereiken van jouw dromen. Ik kan je begeleiden bij het loslaten van oude gewoontes en het aanleren van nieuwe routines. "
Martinus van Lies
Life Coach

Visie

De visie van Martinus is gericht op het helpen van de mens hun volledige potentieel op alle gebieden van hun leven te ontsluiten. Hij gelooft dat iedereen het vermogen heeft om grootsheid te bereiken, maar dat mensen vaak worden tegengehouden door beperkende overtuigingen en negatieve denkpatronen. Door middel van zijn coaching en presentaties wil Martinus mensen helpen deze obstakels te identificeren en te overwinnen, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun beste leven kunnen leiden.
Naast zijn coachwerk is Martinus ook gepassioneerd door het creëren van positieve verandering op grotere schaal. Hij gelooft dat we door samen te werken een betere wereld kunnen creëren voor onszelf en toekomstige generaties. Daartoe is Martinus actief betrokken bij verschillende websites, platforms, liefdadigheidsprojecten, die gericht zijn op het verbeteren van de mens.

Referenties

Programma's & Studies

Sinds 2013 – Coachingsprogramma voor wietolie en CBD behandelingen.

2015 – Bob Proctor Studie

2016 – Tony Robbins Studie

 

Professionele carrière

1999 – Ondernemer

Sinds 2000 – Spreker voor onderwerpen als leefstijl, business en natuurmedicijnen. 

Sinds 2011 – Coach bij gebruik natuurlijke medicijnen.

2016 – Auteur van boek “Wietolie, wat is dat eigenlijk?”

Sinds 2010 – Life Coach 

 

 

Nevenactiviteiten

Sinds 2017 – Consultant / Presentator CannaLivestream

Sinds 2018 – Voorzitter Stichting Wiet Olie Puur

Sinds 2022 – Oprichter en adviseur van Coachfix (in oprichting). Een marktplaats van coaches. 

Succesverhalen

In de loop van zijn carrière heeft Martinus talloze mensen geholpen hun potentieel te ontsluiten en hun doelen te bereiken. Eén van zijn meest opvallende succesverhalen is dat van Martijn, een ondernemer die moeite had om zijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door de coaching van Martinus was Martijn in staat om de grondoorzaken van zijn uitdagingen te identificeren en een plan te ontwikkelen om deze te overwinnen. Binnen een paar maanden was het bedrijf van Martijn aanzienlijk gegroeid en kon hij zijn langetermijndoelen bereiken.

Martijn C.

Ondernemer

Een ander succesverhaal is dat van Mirjam, een vrouw van middelbare leeftijd die al jaren kampt met gezondheidsproblemen. Martinus werkte samen met Mirjam om de onderliggende oorzaken van haar gezondheidsproblemen te identificeren en een plan te ontwikkelen om deze aan te pakken. Door een combinatie van levensstijlveranderingen en therapieën was Mirjam in staat haar algehele gezondheid en welzijn te verbeteren en terug te keren naar een actiever en bevredigender leven.

Mirjam van D.

Consultant

Sociaal hart

Naast zijn werk met particulieren is Martinus ook actief betrokken bij verschillende sociale ondernemingen. Eén van zijn belangrijkste initiatieven is de “Stichting Wiet Olie Puur” gericht op het verstrekken van informatie en begeleiding aan patiënten die soms voor, tijdens of na een reguliere behandeling, een alternatieve therapie wensen. Dankzij dit project hebben Martinus en zijn team in de loop der jaren honderden patiënten geholpen. De stichting draagt ook haar steentje bij indien de patiënt niet verzekerd is en toch gebruik wil maken van de diensten.

0
Geen producten in je winkelmand