From Africa to Cannalivestream: Kelly’s Inspiring Cannabis Journey

Kelly Wilshire McQue werd geboren en opgegroeid in Afrika, waar ze een diepe liefde en respect ontwikkelde voor de natuurlijke wereld. Ze was altijd geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen en toen ze op 36-jarige leeftijd de diagnose borstkanker kreeg, zocht ze haar toevlucht tot cannabis en andere kruiden om haar te helpen genezen.

In het begin was Kelly terughoudend om cannabis te gebruiken. Net als veel mensen geloofde ze de mythes en stereotypen over de plant. Maar naarmate ze meer onderzoek deed en meer leerde over de wetenschap achter cannabis, begon ze het ongelooflijke potentieel van de plant voor genezing te zien. Ze begon cannabisolie te gebruiken naast andere kruidenremedies en merkte dat het haar pijn sterk verminderde en haar hielp beter te slapen.

Naarmate Kelly’s reis met cannabis vorderde, begon ze verbeteringen te zien in haar algehele gezondheid. Ze voelde zich energieker en gefocust, en haar immuunsysteem was sterker. Ze was zo geïnspireerd door haar ervaring dat ze besloot er een boek over te schrijven, genaamd “At Home with Cannabis”.

Het boek beschrijft Kelly’s reis met cannabis en andere kruiden, evenals haar tips en advies voor het gebruik van deze natuurlijke remedies om je gezondheid te verbeteren. Het behandelt alles van de basisprincipes van cannabis tot recepten voor het maken van je eigen kruidenremedies thuis.

Toen Kelly werd uitgenodigd om gast te zijn op het Cannalivestream-kanaal, was ze enthousiast om haar verhaal met een breder publiek te delen. Ze sprak over haar ervaring met borstkanker, haar reis met cannabis en andere kruiden en het belang van een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Het interview van Kelly op Cannalivestream, getiteld “Van Afrika naar Cannalivestream: Kelly’s Inspirerende Cannabisreis”, was een groot succes. Mensen van over de hele wereld waren geïnspireerd door haar verhaal en waren enthousiast om meer te leren over het genezende potentieel van cannabis en andere natuurlijke remedies.

Kelly blijft pleiten voor het gebruik van natuurlijke remedies in de gezondheidszorg. Ze gelooft dat iedereen toegang zou moeten hebben tot veilige en effectieve op planten gebaseerde geneesmiddelen, en ze hoopt dat haar boek en haar verhaal anderen zullen inspireren om de ongelooflijke genezende kracht van cannabis en andere kruiden te verkennen.

Wat betreft haar eigen gezondheid, is Kelly blij te kunnen melden dat ze kankervrij is en zich beter voelt dan ooit tevoren. Ze blijft cannabis en andere kruiden gebruiken om haar gezondheid en welzijn te behouden, en ze is elke dag dankbaar voor de genezende kracht van de natuur.

Meer nieuws

0
Geen producten in je winkelmand